De har HBTQ kompetens i Vasastan

Jag har alltid vart den som har vart stressad eftersom jag inte riktigt har vetat vem jag är. Alla mina vänner har vart i förhållande. Nu är jag 22 år och har fortfarande inte haft ett förhållande och jag tror att jag börjar inse vad det är. Det jag kan säga först är att jag har gått till Kognitiva PT som har en väldigt bra HBTQ kompetens i Vasastan.

Hela livet har jag gått och undrat varför jag inte har haft en pojkvän. Jag har aldrig känt en attraktion till killar, men tankarna i huvudet har vart att jag kanske bara inte har träffat den rätta killen än. Jag har aldrig vart insatt i relationer eller sexuella läggningar, men när jag nu har gjort lite sökningar på internet har jag märkt att man faktiskt som tjej kan vara attraherade till både tjejer, killar och ickebinära. Detta har vart en upplysande känsla för mig och jag vill lära mig mer och därför har jag gått till en person som har HBTQ kompetens i Vasastan. Det vi pratade om var om vilka läggningar det finns och varför det finns. Vi snackade också om hur man kan bli behandlad om man utser sig vara något annat än heterosexuell men att man inte ska vara rädd för att visa vem man är och vilken sexuell läggning man har. Det var väldigt skönt att prata med någon med HBTQ kompetens i Vasastan så att man faktiskt kunde inse vem man själv är och att det inte är något fel med att inte vara som alla andra. Det är skönt för mig att veta att jag är normal och att det var därför jag inte har haft något förhållande. Ni är perfekta precis som ni är, vare sig ni är heterosexuella, homosexuella eller något annat. Kram.

Du gillar kanske också...