Hjälp med städ från firma i Linköping

Hej på er

Den här veckan ska vi ha möte med ett företag i Linköping angående att eventuellt anlita de för hjälp med städ. Vi har hört från vänner att de blivit så hjälpta av att ha det så vi tänkte att vi också ska de get en chans en period. Just nu medan barnen är så små så blir det både mycket städ och tvätt och det skulle vara skönt att i alla fall slippa tänka på den veckovisa städningen. Sen kan man ju underhålla och så själv, men har man en firma som hjälper en med ordentligt städ en gång i veckan så blir det liksom inte på samma sätt.

Sedan vi skaffade hund blir det ju också en del extra även om han är korthårig så blir det ju en del päls ändå. Han springer ju runt i trädgården och när han ska komma in så blir det inte alltid att man torkar av tassarna så noga som man kanske borde. Det måste inte vara kliniskt rent hela tiden men jag tycker om att ha det städat och fräscht.

??Även om jag och min sambo delar ganska lika på sysslorna så blir det ändå jag som gör mer av just den biten, men det har också att göra med att jag ser det mer än han. Han ser inte på samma sätt att det är stökigt eller lite smutsigt så som jag gör, han är lite mer avslappnad och då blir det ofta att jag gör det själv hellre än att be om det. Det är något jag kan bli så mycket bättre på men just därför ska vi ta hjälp med städ från ett städföretag så att jag kanske släpper ifrån mig lite mer av det där. Hoppas ni har en alldeles underbar dag så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...