Vvs-arbeten på tomten

Tjenixen, upp och hoppa med er nu! En ny vecka med nya möjligheter och med ännu mer sol i Ystad, det kan knappast bli bättre om du frågar mig. Jag är ledig den här veckan och tänkte fortsätta med arbetet för mitt lilla gästhus som håller på att byggas på tomten. Grunden är i princip klar så nu är det lite vvs-arbeten som återstår innan jag ska börja isolera. Jag har velat lite framåt tillbaka huruvida det skulle dras några rör och avlopp hit till det lilla huset. Det är egentligen inte nödvändigt med tanke på att det ligger på tomten och det är bara att gå in till den stora kåken för att få vatten, men å andra sidan så kan det vara skönt för gästerna om de har tillgång till en toalett och vatten. Sen tar det inte så extra lång tid att få vvs-arbetet genomfört så det här blir nog den bästa lösningen trots allt. Jag har ringt in en rörmokare med expertis inom just vvs och dragning av rör, förhoppningsvis kommer rörmokaren hit redan idag så att jag kan arbeta vidare med att få huset klart så fort som möjligt. Gästhuset kommer vara som en stor friggebod skulle man kunna säga, ett stort rum med en säng och en bäddsoffa samt att det kommer finnas ett badrum också. Det kommer landa på ungefär 20 kvadratmeter totalt så det finns ändå gott om plats för att ungefär fyra stycken ska kunna sova där. Just själva inredningen har jag inte hunnit fundera på ännu, jag är ändå ganska tidigt i processen så det finns en del andra saker som går före i dagsläget. Grunden las relativt fort och arbetet med vvs kommer antagligen gå fort med, så tanken är att det bara kommer ta någon månad innan allting är helt klart.  

Du gillar kanske också...