Homestyling ökade min bostads värde

Hej på er, och då vi går mot jul känns det underbart att ha kommit på plats i nya lägenheten i Täby. Snart kommer vänner och bekanta hit på lite glögg och pepparkakor. Men innan de kommer tänker jag berätta för er här i min blogg, om hur jag fick sålt min förra lägenhet nästan på direkten, och dessutom ökade jag bostadens värde med minst 10 procent, skulle jag nog tro. Detta tack vare ett företag som heter Add More Home. Detta är en firma som sysslar med homestyling. Vilket bra beslut det var att anlita deras tjänster inför visning och försäljning, De gjorde iordning lägenheten så den blev väldigt inbjudande och perfekt. Det här är ju så bra så att många fler borde använda sig av deras tjänster inom homestyling. De hjälper till på andra ställen än Täby också, till exempel i Bromma

 

Det finns några olika “nivåer” på hur man bäst kan få hjälp av detta företag att styla sitt hem. “Light” innebär att ditt hem dekoreras med till exempel blommor, kryddor, vackra handdukar eller andra små detaljer. “Medium” då stylas ditt hem med befintliga möbler men även att vissa andra möbler ställs dit för att ge bostaden en bättre känsla. “Large” då möbleras bostaden fullt för att maximera värdet. Ibland kanske det räcker med en konsultation där du som ska sälja får lite tips på hur du själv kan styla om. Alla tjänster är avdragsgilla och givetvis får du en offert innan arbetet påbörjas och en offert är givetvis inte bindande på något sätt. Det här är ju riktigt bra, eller hur? Nu mina bloggande vänner så får jag snart besök! Tack för att ni läste. 

 

Du gillar kanske också...