Distanshealing som fungerade för mig

Hej mina solstrålar! Hoppas att ni mår bra och hittills har en bra dag. Med förhoppningen att kanske göra er dag lite bättre tänkte jag skriva ett inlägg om något som har hjälpt mig väldigt mycket. Idag tänkte jag prata lite mer om företaget Gudinnekraft i Nord som jag vände mig till för distanshealing.

Jag har länge känt en obalans i kroppen, det är något som har påverkat mig väldigt mycket. Tills idag har jag provat många olika saker för att komma på banan igen, det är dock inte mycket som har visat resultat. Vid ett tillfälle för ett tag sedan hittade jag företaget Gudinnekraft i Nord, jag läste lite om företaget och kände direkt att jag fick en bra magkänsla. Då företaget ligger i Umeå och jag bor i södra Sverige hade jag inte möjligheten att besöka dem fysiskt, med eftersom de erbjöd distanshealing kände jag att det var värt ett försök att prova det. Som vanligt gick jag in med en väldigt neutral inställning, jag vill inte förvänta mig för mycket för att sedan bli besviken. Den här gången var det till det bättre eftersom jag blev väldigt positivt överraskad. Denna distanshealing var det första på länge som verkligen har hjälpt mig, obalansen som tidigare fanns var näst intill som bortblåst. Sedan jag fick den hjälpen har jag mått mycket bättre, jag kan till viss del fortfarande känna av obalansen men det är inte alls på samma nivå som tidigare.  Med det sagt kan jag verkligen råda er att inte förlora hoppet, oavsett hur jobbigt du har det finns det hjälp att få. Ge inte upp för att det första inte fungerar, det är bara att sätta sig upp i sadeln och försöka på nytt. Dessutom kan jag tipsa er om det här företaget och deras distanshealing ifall ni är intresserade av att ge det ett försök. 

Du gillar kanske också...